15
October

Herfstmarkt en het laatste nieuws van september en oktober

Herfstmarkt

foto1

 

23 oktober is het weer zover, onze jaarlijkse herfstmarkt.

U komt toch ook want we pakken dit jaar extra groots uit. Mede dankzij de wijkwens kunnen we extra faciliteiten realiseren zodat het ook bij regenachtig weer toch een geslaagd dagje uit is voor jong en oud.

Kinderen kunnen op zoek gaan naar Klara haar vlekken. Doormiddel van diverse spellen kunnen de vlekken terug verdient worden. Na afloop wacht er weer een overheerlijk Veldlinden frietje op je.

Er komen weer diverse kraampjes, dit jaar hebben we een kraam met schapenkaas en komt er iemand met zijn uil bij ons langs.

Kortom genoeg te beleven en om zelf te komen kijken wat er nog meer is voor een gezellig uitje in de herfstvakantie.

 

 

 

 

 

 

Teamuitje

Dit jaar hebben we met de hele groep zeskamp gedaan bij recreatieboerderij ‘de  Beijaartshoeve’. Foto’s spreken voor zich. Het was een geslaagde dag.

 

foto87

 

653

 

4

 

 

 

 

 

Bezoek burgemeester en wethouders

9

 

11 September is burgemeester Brok en wethouders van der Burgt, Reynvaan, Van der Linden en Lambrechts bij ons op bezoek geweest.

 

De dag begon voor Christiaan en Annemieke erg vroeg. Zij zagen het wel zitten om het team te vertegenwoordigen en de rondleiding te verzorgen.

 

In een uurtje tijd hebben we een mooi beeld kunnen schetsen van wie wij zijn en wat wij doen.

 

Zo heeft de moeder van Christiaan kunnen vertellen hoe we contact onderhouden met ouders/vertegenwoordigers. Jeannette heeft een van de oudere van de Sterrenlanden opgehaald die regelmatig bij ons op bezoek komen. En was Helga er om de meerwaarde van al onze vrijwilligers te benadrukken.

 

Wij zijn super trots op onze twee hulpboeren hoe ze de rondleiding hebben verzorgd en waarderen de interesse van de burgemeester en wethouders zeer.