3
November

Terugblik opendag 2014

 

Zorgboerderij De Veldlinden kan terugzien op een drukbezochte en succesvolle opendag/herfstmarkt.

Naast de gebruikelijke activiteiten werd dit weekend ook een eigen winkeltje geopend en ging de actie “Geef de zorgboerderij nieuwe energie voortvarend van start.

 

 

Opening winkeltje

Sinds 24 oktober heeft de zorgboerderij de Veldlinden een eigen winkeltje, die op de opendag officieel geopend is. In dit winkeltje worden de producten verkocht die door onze hulpboeren worden gemaakt.

Deze bestaan onder andere uit zelf gehaakte snoeppotjes, vogelvoeders, vogelhuisjes, onderzetters, schalen en nog veel meer.

 

Deze producten worden zo veel mogelijk gemaakt met recyclebaar materiaal. Vanuit onze akkerbouw zijn in deze winkel ook aardappels, uien, bolchrystanten, viooltjes, kalebassen en diverse andere seizoensgebonden producten te koop.

 

Energieactie

Op de herfstmarkt werden de eerste 40 cellen gekocht door particulieren en werden vier panelen gesponsord door bedrijven. Het bedrijf Jedi Techniek , dat de installatie gratis verzorgd, legde meteen al drie panelen op dak. “Een hele mooie start”, vinden wij, “We zijn al die gulle gevers natuurlijk ontzettend dankbaar. Wilt u ook deel nemen aan de actie “Geef de zorgboerderij nieuwe energie”, kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.

 

We kijken terug op een goedbezochte, geslaagde dag met enthousiaste standhouders  en ruim 500 bezoekers. Voor een impressie van deze dag klik op deze link.