8
October

Open dag 24 oktober 2014

opendag

 

 

Nog een paar weekjes en dan is het weer zover. Onze jaarlijkse open dag.

 

24 oktober hopen wij weer een hoop bezoekers te mogen ontvangen op onze boerderij. We hebben weer ons best gedaan om er een leuke herfstactiviteit van te maken.

 

Kinderen kunnen de boerderij ontdekken door voor €3,- mee te doen met een puzzeltocht. Zo moeten ze op zoek naar een gouden ei, melk verzamelen en iets creatiefs om uiteindelijk als beloning voor alle inspanning iets lekker te krijgen.

 

Daarnaast hebben we weer een divers aanbod bij de verschillende kraampjes.

Hieronder stel ik een aantal van stands aan u voor.

 

ByDees

10178340_810988085591086_921568650_n

Ik ben Daisy Roeland en maak al sinds twaalf jaar sieraden. Ik wilde mijn hobby uitbreiden en ben ook begonnen met het pimpen van woonaccessoires en heb ook woonaccessoires ingekocht om te verkopen. Ik sta op braderieen, heb een website en geef party’s bij de mensen thuis.
www.bydees.nl

 

 

 

 

 

Syndion

Syndion is de organisatie waar Zorgboerderij de Veldlinden mee samenwerkt.

Syndion biedt dagbesteding en ondersteuning aan mensen met een beperking. Tijdens de opendag zullen zij producten van diverse dagbestedingsprojecten meenemen.

Zo verkopen ze producten van de lokatie noorderkroonstraat,  zoals jam en koekjes.

Daarnaast leuke pakketjes met jam en koekjes voor een schappelijk prijsje om b.v. kado te geven.

Ook verkopen ze nestkastjes die voorzien zijn van een gebreid “jasje” en gemaakt zijn door de dagbestedingslokatie sterrenwiel in Dordrecht.

Ook nemen ze een grabbelton mee die vol leuke prijsjes zit voor de kids. En hebben ze wat rommelmarktspulletjes voor een prikkie.

www.syndion.nl 

 

 

10388633_539574169520764_4722081004257873126_nMijn naam is Anneke van Eck en ik ben sinds enige tijd druk bezig in mijn eigen naaiatelier.
Bij Atelier Baboesjka kunt u terecht voor handgemaakte baby en peuterartikelen.
Wij hebben altijd wel enkele spulletjes op voorraad, maar er kunnen ook allerlei artikelen worden besteld met eigen stofkeuze.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan vlaggenlijnen/naamslingers, aankleedkussenhoezen, lakentjes, dekentjes, slabben, kwijl/bandanaslabjes, verschoningsmatjes, luieretuis, speen en knuffelkoorden, knisper/labeldoekjes en hoesjes voor consultatiebureauboekjes.
Verder zijn allerlei andere artikelen bespreekbaar en in overleg te maken.
Www.facebook.com/Atelierbaboesjka

 

 

10247326_537500139728167_2323894360329706770_nJeDi Techniek staat tijdens de open dag om ook u te informeren over zonne energie. Daarnaast sponsort n JeDi Techniek onze actie ‘geef de zorgboerderij nieuwe energie’ door voor ons de installatie van de zonnepanelen voor zijn rekening te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

Marjoke Schippers.
Zij maakt de leukste creaties en is ons al menig keer van dienst geweest met bedrijfskleding en verjaardagscadeaus
Dus bent u op zoek naar een persoonlijk en uniek cadeau.
Voor bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk of jubileum, enz?

Of wat denkt u van een slab of babymutsje met naam van de baby,
of een speciaal cadeau voor Abraham of Sara
of gewoon een leuk verjaardagscadeau! Dan bent u bij Marjoke aan het juiste adres.

Er komen steeds producten bij dus kijk gerust op haar site u kunt ook vast een bestelling doorgeven dan neemt ze deze volgende week mee.

Www.marjoke-borduurmachine.biedmeer.nl

 

 

christa-kookt-tarwevrij

Hallo, ik zal me even voorstellen: Ik ben Christa van der Burg, 36 jaar en ontwerper. Na een flinke tijd met reumatische artritis geworsteld te hebben, stort ik me vol overgave op het huisvrouw zijn. Nu ja, het kokkerellen-element ervan. Ik vind koken en bakken namelijk ontstellend leuk! Die liefde voor smaken deel ik graag met anderen, en daarom kook en bak ik regelmatig extra porties voor mijn buurtgenoten. Dat ik een tarwe-allergie heb, mag de pret niet drukken. Ik ben qua smaken toch al ondernemend en struin regelmatig rond op internet en in kookboeken op zoek naar inspiratie voor nieuwe recepten en ingrediënten. Met zo’n tarwevrij dieet is zo’n zoektocht eigenlijk alleen maar nog interessanter. En mijn afhalers? Die vinden dat alles prima smaakt; ze missen de tarwe-ingrediënten niet eens. Wil je zelf ook eens wat van mijn baksels proeven? Kom dan zeker langs bij mijn kraampje, want ik heb diverse tarwe- en glutenvrije taarten en quiches bij me. Er zit vast wel iets tussen dat je lust. Heb je liever een warme maaltijd, hou dan mijn profiel op Thuis Afgehaald in de gaten. Daarop bied ik regelmatig maaltijden en gebak aan.

Groetjes, Christa

 

Verder hebben wil ik jullie dit voorbereidingsfilmpje van Ben Jansen niet onthouden. Onze dank voor je bijdrage.

 

 

Wij hopen u te mogen begroeten op 24 oktober.

 

Team Zorgboerderij De Veldlinden