3
December

terugblik op afgelopen tijd en Zorgboerdrij in het nieuws.

Alle drukke is inmiddels achter de rug. En kunnen we terug kijken op weer een succesvolle opendag.
Rondom de opendag hebben ook de regionale nieuwszenders aandacht besteed aan de zorgen binnen de dagbesteding aan mensen met een beperking zie hieronder de filmpjes.
In het kader daarvan afgelopen jaar ook al wat samenwerkingsprojecten opgezet die we aankomend jaar zeker verder gaan uitbreiden. Zijn druk aan het brainstromen welke activiteiten nog meer leuk zijn voor de buitenschoolse opvang en kinderfeestjes waar een aantal van onze hulpboeren graag bij mee helpt.
Dus voor aankomend jaar hoeven we ons zeker niet te vervelen. We gaan moestuinbakken maken en zo een begin maken met het kweken van groente die we straks in ons winkeltje kunnen gaan verkopen. Maar voor het zover is moet er nog genoeg gedaan worden.
Wilt u op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen op de Veldlinden like dan onze facebook pagina.